Güncel Duyurular
Sınav Puanlarınızı Alma

TOEFL iBT® Puanlarınızı Çevrimiçi Olarak Görüntüleme

İnternet üzerinden uygulanan TOEFL iBT® sınavının başka bir avantajı dapuanlarınızı çevrimiçi olarak görüntüleyebilmenizdir (İngilizce içerik). Sınav tarihinizden yaklaşık 10 gün sonra puanlarınıza erişebileceğinizi haber veren bir e-posta alırsınız. TOEFL® kaydı web sitesindeki TOEFL iBT hesabınızda oturum açıp ana sayfanızdaki "Puanları Görüntüle" düğmesini tıklatarak puanlarınızı görebilirsiniz. Puanlarınızı ne zaman görüntüleyebileceğinizi öngörmek için aşağıdaki tarih listesine (İngilizce içerik) (PDF) bakın.

2015 yılındaki tüm sınavlar için, hesabınızdan puan raporunuzun bir PDF kopyasını da indirebiliyor ve bastırabiliyor olacaksınız. Tarihler listesi (İngilizce içerik) (PDF)PDF puan raporunuzun ne zaman hazır olacağının bir öngörüsünü sunmaktadır.

Resmi Puan Raporları

Basılı puan raporları sınav tarihinizden yaklaşık 13 gün sonra postalanır. Birleşik Devletler'de bu tarihten itibaren postanın teslim edilmesi için 7-10 gün, diğer bölgelerde ise daha uzun süre beklemeniz gerekir. ETS postanın teslimatı üzerinde kontrol sahibi değildir. Posta sisteminize özel bilgi almak için Birleşik Devletler'den gelen bir postanın ulaşma tarihiyle ilgili postanenize başvurun. Puanlarınız iki yıl boyunca geçerlidir ve bu süre içinde diğer yüksek öğrenim kurumlarına gönderilebilir.